Jutro, czyli 25 marca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Gofra dlatego też z tego powodu przypomnimy Wam o gofrach.
Znacie kogoś kto nie lubi gofrów? Tak szczerze. Albo byliście kiedyś nad morzem i nie zjedliście chociaż jednego? No przecież to jest grzech ;)
Chrupiące gofry to świetny pomysł na pyszny podwieczorek. Jeśli lubicie gofry, to gwarantuję Wam, że znikną w kilka minut od razu po wyjęciu z gofrownicy. Jestem więc przezorna i zawsze szykuję wcześniej dodatki do gofrów, by każdy mógł sobie od razu zjeść gorącego jeszcze gofra z ulubionymi owocami, czy bitą śmietaną.
A tu znajdziecie ucieszoną minkę Krzysia, który sam dobierał sobie dodatki do gofrów.
A przepis na gofry belgijskie, które zamieściła Diars znajdziecie tutaj.
Pochwalcie się jak Wy świętujecie dzień.
Pozdrawiam serdecznie!
ZosiaSadosia
Uwielbiamy gofry. Nie wiedziałam że mają swoje święto. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńOo to mam nadzieję, że teraz będziesz świętować!😉🙂
UsuńMniam, my też uwielbiamy gofry i o takim dniu nie wiedzaam.... buuu muszę wpisać do kalendarza żeby na przyszłość świętować z dziećmi 😀😃🙂
OdpowiedzUsuńKoniecznie wpisz!
UsuńMy dziś rano świętowaliśmy.
OdpowiedzUsuńSuper!
Usuń